Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tedy vystoupit z EU je jediné řešení. Protože být ve spollku s těmi, kteří dělají vše možné, aby přivedli všechny ke krachu, aby nebylo jasné co kolik doopravdy stojí, to je cesta do pekel.

1 0
možnosti
LC

ČSSD je ochránkyní lidí práce, těch snadno zranitelných, těch s malou schopností a možností se bránit, obecně těch chudších ... atd. Tak vymyslí třeba dotace na soláry a vyrobí solární barony, tak proč ne MSR? Je to zcela v duchu socanského dobrotruství.

3 0
možnosti
JS

Vy jste skutečně technik? Tipl bych Vás na snaživého, zatím neúspěšného zájemce dostat se do politiky?

1 3
možnosti
VV
VT

...úsměvné je, že sice je někdy vhodné šetřit, ale "...čeho je moc, toho je příliš...".

Méně spotřebované vody, elektřiny znamená vždy zvýšení ceny komodity, a to úměrně spoklesem spotřeby, ten provoz vodárny, elektrárny je potřeba uhradit. Takže sice šetříme, ale stojí nás to více peněz. Nešlo by to trochu jinak ? [>-]

3 0
možnosti
PK

Tak může to vyburcovat technický rozvoj, změnu postojů atd. Může nastat i případ že bez úspor nebudete mít zdroje - voda apod.

0 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1792x
Vyučil jsem se v minulém století inženýrem na FJFI ČVUT. Pracuji jako zaměstnanec a trochu dělám do politiky. Politicky jsem orientován směrem k osobní svobodě každého člověka. Nejlépe vystihuje moje názory knížka Podivuhodná dobrodružství Jonatana Gullibla od Kena Schoollanda. Skvělé knížky jsou i Válka s Mloky od Karla Čapka a Egypťan Sinuhet od Mika Waltariho.

Jsem členem hnutí  Trikolóra.

 

Seznam rubrik